Tigre Blanco

Bankhangen met TIGRE BLANCO

Saturday 24 Apr 8:30 PM - 9:20 PM

Description

"Bankhangen met TIGRE BLANCO"
Live stream vanuit huiskamertheater De Kattendans.

Precies een jaar geleden zou Tigre Blanco afreizen naar Spanje voor opnames van een nieuw album. De corona maatregelen gooiden roet in het eten en de band moest de trip cancelen. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten investeerden ze in hun eigen homestudio en knutselden ze samen met band roadie Jurgen Ooms een systeem in elkaar waarmee ze meteen in de 1e lockdown een live stream verzorgden vanuit hun eigen "huiskamer". En ondanks de valse start van het jaar en alle beperkingen wist Tigre Blanco toch een aantal mooie successen te boeken zoals 2 uitverkochte première voorstellingen van hun nieuwste show Radio Blanco in Parktheater Eindhoven, een uitverkochte Blue Room Session vanuit Verkade Fabriek Den Bosch en de opnames van hun laatste videoclip Feed The Wolves.

Het is inmiddels 8 jaar geleden dat Tigre Blanco haar aller eerste theatervoorstelling speelde, in theater De Kattendans te Bergeijk. In het tweede weekend van maart zouden ze hier weer live op het podium hebben gestaan met hun nieuwste voorstelling Radio Blanco. Helaas is deze show vanwege de maatregelen verplaatst naar het nieuwe seizoen. Gelukkig komt de band toch naar het gezellige huiskamertheater in Bergeijk om een live stream te verzorgen op zaterdag 24 april, want de showbizz gaat door en muziek stopt nooit. Jij kunt daar bij zijn vanuit je eigen huiskamer op je eigen comfortabele bankstel. Je bezorgt jezelf daarmee niet alleen een close en intiem kijkje in de keuken van Tigre Blanco, maar je steunt hiermee ook de band in deze bizarre tijd. De stream is live en niet later terug te kijken.

TIGRE BLANCO combineert het beste van meerdere werelden en brengt een mix van muziek, storytelling en visueel entertainment. Cajon, bas, gitaar en de mix van vrouwelijke jazzy vocalen en de warme, Tom Waits-achtige stem van frontman Quintijn Lohman, zorgen voor een niet te categoriseren mix van blues, rock en soul. ‘Gypsy Soul Music’, zoals de band het zelf omschrijft.

TIGRE BLANCO klinkt als de soundtrack van een nieuwe paella-western van regisseur Quentin Tarantino (what’s in a name). De brede sound is zowel geschikt voor een nachtclub in Andalusië, een juke-joint in Calexico, een festival, een theater in een middelgrote stad of intiem huisconcert. De habitat van de tijger kent geen grenzen.

Bankhangen met Tigre Blanco, sit back and enjoy the ride!

TIGRE BLANCO:
Katrien van de Camp – Zang
Hansz Deijnen – Cajon en percussie
Martijn Maas – Bas
Quintijn Lohman – Zang en gitaar
Mathijs Bodt – Lead gitaar

http://www.tigreblanco.nl

How does it work

Buy tickets

Click buy tickets to purchase your tickets to gain access to the livestream.

Receive link

After the purchase, you will receive a unique link for each ticket purchased.

Watch stream

Each ticket will grant access to the stream on 1 device simultaniously.